Ankomst
Afgang
Voksne
Værelser

Hotel

Overnatning i skønne omgivelser

I idylliske Rødvig på naturskønne Stevns ligger vi i første parket til Østersøen, kun 25 km syd for Køge og en times kørsel fra København. Vi har gratis parkering og ligger i gåafstand til Rødvig Station.

Der er direkte adgang til Stevns bedste badestrand samt Rødvig Havn, der er en af Sjællands sidste aktive fiskerihavne med et sprudlende havnemiljø. Læs mere om alle de spændende oplevelser på Stevns og i lokalområdet og de andre fordele ved at vælge et hyggeligt hotelophold på Stevns.

Værelser

Konference & Hotel Klinten har 58 komfortable dobbeltværelser, heraf 22 nyrenoverede Sea side værelser, med en samlet indkvartering på op til 110 personer. Flere af værelserne er allergi- og handicapvenlige.

Seaside-vaerelse_325x225 Seaside-plus_325x225

Værelsesfaciliteter: Udsigt til Østersøen eller have, fladskærm med kabel-tv, skrivebord, siddekrog, lydisolering, garderobe/skab, hårtørrer, toilet, badeværelse. Der er desuden adgang til udendørs havemøbler, dagens aviser og trådløst internet (WiFi), samt en række andre faciliteter (se nedenfor).

Se værelser og priser her.

Faciliteter

I vores charmerende, arkitekttegnede bygninger finder du masser af hyggekroge, både ude og inde. Vi har pejsestuer, selvbetjeningsbar, lounges og caféområder.

Lounge_325x225 Hyggekrog-med-udsigt_325x225

Derudover tilbyder vi diverse aktiviteter såsom billard, bordfodbold, Wii-spil, cykler, et veludstyret motionsrum, m.m.

Læs om vores faciliteter her.

Restaurant

Morgenmad, frokost og aftensmad nydes i vores restaurant, hvor vi gerne tager hensyn til diverse diæter.

Du kan læse mere om restauranten her.

Vi tilpasser os dine behov

Hvadenten det, du søger, er et hotel eller en bed and breakfast på Stevns, så imødekommer vi dit behov. Gå på opdagelse via menuen øverst på siden eller via de ovenstående links og se, hvorfor mange synes, at Klinten er det bedste sted at overnatte på Stevns.