Buffet på Klinten hver fredag
Buffet fredag i uge 38
kr. 345,00 pr. pers.
- Kammuslinger på ærtepure
- Bruschetta med tomater fra Varpelev toppet med spegeskinke
- Hjemmebagt brød og pisket smør
- Helstegt Tyndstegsfilet fra Sashi
- Violet efterårssalat med bær og kål
- Kartofler med timian og kokkens sauce
- Stegte rødder fra de lokale gårde
Dessert (tilkøb kr. 110,-)
Panna Cotta m/ solbær
Køkkenet tryller nye lækkerier hver uge, og fylder buffeten med farverige, smagfulde retter på basis af årstidens råvarer.
Vi tager forbehold for ændringer på buffeten for at minimere madspild, og udnytte lokale og tilgængelige råvarer bedst muligt.
Book bord på Klinten
Dagens menu på Klinten
Hver dag serverer vi dagens 3-retters menu. Friske anretninger med sæsonens råvarer og altid så vidt muligt med et lokalt islæt.
2 retter kr. 345,-
3 retter kr. 425,-
Spørg os om dagens vegetariske menu og husk at booke bord på 5650 6800.
Dagens menu
Restaurant Klinten serverer hele året dagens 3-retters menu, som bliver til med udgangspunkt i sæsonens tilgængelige råvarer. Vi bestræber os på at imødekomme det konkrete antal gæster, så alt er frisk og spildet er minimalt.
Allergener/diæter
Giv os besked, når du booker, hvis der er allergener/diæter som vi skal tage hensyn til i vores planlægning af dagens menuer. Vi imødekommer ethvert behov og kommer gerne med kreative forslag til spændende vegetariske retter.
Restaurantens åbningstider
Restauranten er åben for gæster alle dage fra kl. 18.00 - søndag lukket. Det kan forekomme, at restauranten er fuldt booket af selskaber eller særarrangementer, og vi anbefaler altid, at du bestiller bord på tlf.: 5650 6800.
Selskab & fest på KLINTEN
Hold din fest på KLINTEN, hvor vi er klar til at give dig og dine gæster en uforglemmelig oplevelse.
Vores festarrangør hjælper med at få små og store detaljer på plads, og vores mange lokaler gør det muligt at imødekomme både små og store selskaber.
Kontakt os, hvis du ønsker at holde dit næste arrangement hos os.
Frisk brød og søde sager
På KLINTEN bager vi hver dag
Hver dag bliver der bagt frisk brød på KLINTEN. Således er der hjemmebagte boller på morgenbordet, friskbagt flute til måltiderne og ikke mindst lækkert hjemmebag til eftermiddagskaffen.
Er du kødæder eller ej
Grønne og bæredygtige valgmuligheder
Om du er til kød eller ej, så byder KLINTEN på noget særligt. Vi er stolte af altid at imponere med spændende kødfri retter, og eksperimenter hele tiden med bæredygtige indslag på menuen.
Her laves maden fra bunden
Hjemmelavet snacks til din aperitif
Alt på KLINTEN bliver så vidt muligt lavet fra bunden. Helt fra müslien og marmeladen på morgenbuffeten til de saltede nødder, vi serverer sammen med din velkomstdrink om aftenen.
KONTAKT
Konference & Hotel Klinten
Søndervej 8, 4673 Rødvig
Telefon.: 56 50 68 00
Mobil: 51 26 18 83
E-mail: klinten@klinten.dk
CVR: 64367714
EAN 5 790 002 105 265