Ankomst
Afrejse
Voksne
Værelser

Fantastisk start på 2015

//Fantastisk start på 2015

Fantastisk start på 2015

Spændende aktiviteter og gode tilbud i vinterferien, samt vores 10. nominering til Årets Konferencecenter.

De gode vinterferie-tilbud kommer nederst. Først: En stor tak til jer gæster!

Den største anerkendelse vi medarbejdere på Konference & Hotel Klinten kan få, er fra vores gæster. Det, at vores gæster har en god oplevelse, når de er hos os, gør at vi går glade på arbejde.

For tiende gang er vi nu blevet nomineret af vores gæster til årets konferencecenter 2015, som de eneste på Sjælland. Det vil vi hermed takke jer for! De fleste af medarbejderne på Konference & Hotel Klinten har været ansat her i 20-30 år. De har været med fra vi åbnede i 1981 og vi ved, at I gæster er en stor del af, hvorfor vi elsker at arbejde her.

Efter nomineringen er vi blevet kontaktet af adskillige begejstrede journalister og ErhvervsAvisen Køge, fik skrevet denne fine artikel, efter at have talt med direktør Jens Tornager.


Vinterferie

Vinterferien er over os og derfor har vi lavet to særtilbud til favorable priser, og med spændende oplevelser!

SÆRTILBUD DEN 14. – 15. FEBRUAR PÅ KLINTEN

VINTERFERIE I GASTRONOMIENS OG VIKINGERNES TEGN

Tag hele familien med på en rejse tilbage i tiden. Besøg Vikingeskibsmuseet i Roskilde, spis som en viking på Cafe Knarr, vær med til at lave mjød af honning og æbler på Østervang gård og besøg de økologiske gårdsbutikker på Stevns, der bl.a. byder på lokale specialiteter.

Overnatning på det charmerende og nyrenoverede Konference og Hotel Klinten, smukt placeret ved Stevns Klint, UNESCO VERDENSARV.

Pakken inkluderer fuldpension og masser af oplevelser på de mange spændende kør-selv udflugter. Alt til særpris 14. – 15. februar.

PRISEN INKLUDERER:

 • 1 x overnatning på Sea side. dob. værelse
 • 1 x 2-retters middag og morgenbuffet i vores restaurant
 • Entré til Vikingeskibsmuseet inkl. guidet rundvisning, opdagelsessæt, og vikinge-frokost på Cafe Knaar for to voksne og et barn
 • Special arrangement på Østervang gård inkl. gave.
 • Goodibag på Engvang frugt & Specialiteter.
 • 10% på alle varer hos Nørbys grøntsager.
 • VINTERFERIETILBUD: KR. 995 (PR. PERSON I DOB. VÆR.) PR. BARN : KR. 395 (OPREDNING)

Læs mere om tilbuddet her (link ikke længere tilgængeligt).

Oplev Stevns i vinterferien uge 7 og 8

Kom helt tæt på den friske luft, det klare vand og den hvide sandstrand på Stevns. Ta´ på et kulinarisk ophold og besøg de økologiske gårdsbutikker på Stevns, der byder på lokale specialiteter, se kunsthåndværk på Kratgården og oplev blækspruttefestival for hele familien på faxe museum.

Overnatning på det charmerende og nyrenoverede Konference og Hotel Klinten smukt placeret ved Stevns Klint, UNESCO VERDENSARV.

Pakken inkluderer fuldpension og masser af oplevelser på de mange spændende kør-selv udflugter. Alt til særpris i hele vinterferien.

PRISEN INKLUDERER:

 • 1 x overnatning på Sea side dob. værelse
 • 1 x 2-retters middag samt morgenbuffet i vores restaurant
 • Entré til Fakse museet inkl. Blækspruttefestival eller Entré til Vikingeskibsmuseet inkl. guidet rundvisning, opdagelsessæt, og vikinge-frokost på Cafe Knaar eller indgang til Stevnsbadet.
 • Goodibag hos Engvang frugt & Specialiteter

VINTERFERIETILBUD: KR. 995 (PR. PERSON I DOB. VÆR.)
PR. BARN: KR. 395 (OPREDNING)
Tilbuddet gælder hele uge 7 & 8

Læs mere om tilbuddet her (link ikke længeretilgængeligt).

Mødes vi til Skandinaviens største Møde & Eventmesse?

Møde & Eventmessen er Skandinaviens største årligt tilbagevendende fagmesse om møder, konferencer og events og finder næste gang sted i Forum i København, den 4. – 5. marts 2015. Igen i år deltager vi, og håber at se jer på vores stand, hvor vi tager masse gode tilbud med!

Messen, der afholdes for 24. gang, giver masser af inspiration, idéer, viden m.m. til dig der planlægger og/eller arrangerer møder, kurser, konferencer og events m.m.

Møde & Eventmessen besøges af omkring 2000 gæster og byder, ud over de inspirerende messestande, også på et stort foredragsprogram med kendte speakere, samt mulighed for netværk med andre møde- og eventplanlæggere.
Så sæt allerede nu X i kalenderen den 4. og 5. marts. Vi ses til Møde & Eventmessen 2015!

Læs mere om messen her:
http://www.kursuslex.dk/moede--eventmessen/

Med venlig hilsen
Jens Tornager og resten af personalet på Konference & Hotel Klinten

By | 2017-08-16T10:36:47+00:00 februar 6th, 2015|Uncategorized|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment