Ankomst
Afrejse
Voksne
Værelser
Om Klinten2018-02-22T15:50:28+00:00

Velkommen i rolige omgivelser

Konference & Hotel Klinten på Stevns tilbyder jer en optimal service, intim stemning og inspirerende natur.

Der er direkte adgang til Stevns bedste badestrand samt Rødvig Havn, der er en af Sjællands sidste aktive fiskerihavne med et sprudlende havnemiljø. Der er også mulighed for at udforske Stevns Klint, som i 2014 blev optaget på UNESCO´S verdensarvsliste. Det storslåede naturfænomen kan også opleves langs den 20 km lange trampesti. På strækningen kan I lægge vejen forbi den idylliske fiskeri- og lystbådehavn i Rødvig, Boesdal Kalkbrud, Koldkrigsmuseum Stevnsfort, Højerup Kirke, der hænger ud og over klinten, Stevns Fyr, Stevns Naturcenter m.fl. Dette er blot en del af de oplevelser, der er ved at vælge et hyggeligt ophold på Konference & Hotel Klinten.

Vi er sikre på, at du vil føle dig hjemme hos os, uanset om du kommer for at benytte vores møde- eller kursuscenter, holde fest eller slappe af. De smukke omgivelser, de arkitekttegnede bygningers hyggelige stemning og det altid servicemindede personale gør, at vi kun har glade gæster. Vi håber, du vil være en af dem. Velkommen!

Bliv klogere på, hvad vi tilbyder, i menuen ovenfor.

Om Klinten

Konference & Hotel Klinten blev etableret som kursussted for HK for mere end 35 år siden, men er siden blevet til meget mere end det. I dag er Klinten et topmoderne kursus- og konferencested og kan matche ethvert behov inden for alle former for møder. Og så har vi god, hjemmelavet mad!

Følg seneste nyt

Under Nyheder kan du altid følge med i vores seneste tiltag. Du kan også tilmelde dig vores nyhedsbrev.