Ankomst
Afrejse
Voksne
Værelser
Referencer2018-09-13T14:37:09+00:00

“Når ude er som hjemme” – Konference & Hotel Klinten lever helt op til dette. Vi har gennem mange år brugt Klinten til alle former for kurser som vores foretrukne afholdelsessted. Klinten har en atmosfære, service og intimitet som er helt i top.

Faciliteterne er gode og understøttet af et engageret personale hele vejen igennem. Nogen vil sige at Rødvig er langt væk – men faktisk ligger Klinten blot 45 minutters kørsel fra København. Vi kan absolut anbefale Klinten som konferencested.

Altid en fornøjelse – mit yndlings konferencecenter

Chefkonsulent Steen Georg Jensen, Team Consult Development

Dejlig imødekommende betjening i receptionen, hvor man bliver taget godt i mod. Man blev guidet til hvor ens værelse var. Værelsets hovedattraktion var en fantastisk udsigt til strand og Rødvig havn. Indretning af værelset var god og dejligt badeværelse.

Jobkonsulent Kim Bentzen, Beskæftigelses- og Integrationsforvaltningen, Københavns Kommune

Uformelt og imødekommende personale, der har øje for den enkelte gæst. Man får oplevelsen af, at personalet er der for gæsterne. Ingen hastværk, der er tid til gæsten. Dejligt.

Familierådgiver Annette Bøgeløv Madsen, Faxe Kommune

Klinten er et fantastisk sted at afvikle kursusaktiviteter og mødeaktiviteter på! Mødefaciliteterne er altid i top, personalet er altid veloplagte og gør alt hvad de kan, for at det skal blive en god oplevelse at være på Klinten. Det er en fornøjelse altid at føle sig velkommen og taget godt hånd om, når vi afvikler forskellige events, så vi anbefaler varmt Klinten til alle, der har behov for kursus og mødevirksomhed.

Vivi Rasmussen Hvid, Personlige Kompetencer

Vi har afholdt vores årlige Strategiseminar i Kursuscenter SOSU Sjælland i august på konferencecenteret Klinten. På Klinten oplevede vi en rigtig god atmosfære og ro, en suveræn service for slet ikke at tale om forplejningen, som er fremragende. Omgivelserne er rigtig gode til en pause med en rask gåtur ved vandet eller ud til Klinten.

Kursuschef Helle Jensen, SOSU Sjælland

Som altid en sublim oplevelse. Super service fra personalet, dejlige oplevelser, fantastiske omgivelser, lækker mad, så I får alle de stjerner I kan få af mig

Sekretær Alis Sandgreen, NNF
Klinten i Rødvig har flere gange været rammen for UUV’s fælleskursus:
En fantastisk beliggenhed, en altid imødekommende service og en mad, der er anderledes, enkel og velsmagende, har gjort, at vi i UUV Køge Bugt gennem en årrække har benyttet Klinten som rammen om vores årlige fælleskursus.

At prisen bestemt også er konkurrencedygtig og de indendørs faciliteter med fælleslokale til 60 og et utal af grupperum, som giver rammerne for såvel det fælles som for teamarbejdet, trækker bestemt også i den rigtige retning.

Centerleder Mark Jensen, Ungdommens Uddannelses Vejledning, Køge Bugt

Vi siger mange tak for en ualmindelig god og fleksibel behandling.

Bodil Mørkøv Ullerup, Undervisningsministeriet

Jeg elsker at komme på Klinten. Har været der mange gange, og er aldrig blevet skuffet. Personalet er unikt og man kan mærke, at det er en god arbejdsplads.

Mette Løvbjerg
Som altid et pragtfuldt døgn her på Konference & Hotel Klinten, hvor forplejningen og servicen er i top. Tak for det.
Annette Lynggaard Andersen, København Ø

Helt igennem fantastisk sted og ophold. Service i top med smilende, imødekommende og professionelt personale, og dejlige omgivelser.

Camilla Dahmche, Beskæftigelseskonsulent Jobcententer Kbh

Vil du booke eller har du brug for rådgivning?

Har du spørgsmål eller ønsker du hjælp til at arrangere konferencen?
Kontakt vores reception på telefon 56 50 68 00


Mødepakker og priser

Få en hurtigt overblik over priserne på vores møde- og konferencepakker. Se vores priser her.