Ankomst
Afrejse
Voksne
Værelser
Restauranten 2017-11-10T10:29:07+00:00

Når kvalitet er naturligt

Konference og hotel Klintens stolthed er vores køkken. Vi bliver rost for, at vores gæster får en kulinarisk oplevelse, af vores hjemmelavede retter.

I vores restaurant, med sin panorama udsigt direkte ud over Østersøen, gør vi alt for at I skal føle jer hjemme. Her skal være uhøjtideligt, lækkert og helt naturligt.

Det synes vi er god smag!

Book bord nu

Gastronomisk udgangspunkt:

Vores gastronomiske udgangspunkt er, at maden skal være ukompliceret og ligetil. Ikke dermed sagt, at maden ikke skal være spændende og på et gastronomisk højt niveau, men nærmere at maden skal holde fast ved originaliteten og det æstetiske. Som udgangspunkt skal alt i køkkenet laves fra bunden. Altså ingen brug af færdigvarer eller halvfabrikata.

Maden vil tage udgangspunkt i det internationale køkken primært baseret på friske, danske råvarer af højeste kvalitet afstemt efter årstiden.


Sæson:

Vi respekterer den enkelte danske råvares sæson og men tager også højde for, at visse udenlandske råvarer ligeledes har deres sæson. Vi vil være kritiske, men stadig åbne overfor dette og således foretrækkes nye franske kartofler, når alternativet er danske vinterkartofler.


Smag, duft og udseende:

Vi vil altid lade råvarens smag, duft og udseende komme tydeligt frem i den enkelte ret, så alle tre elementer danner den helhed, som rettens eller menuens nuancer skal give.


Kvalitet:

Man kan ikke lave førsteklasses mad af andenklasses råvarer. Det er udgangspunktet med hensyn til kvaliteten, men kok og tjener skal også være flittige, dygtige og entusiastiske og ikke mindst yde en stor fælles indsats for at sikre at resultatet bliver af samme høje kvalitet – hver gang.