Ankomst
Afrejse
Voksne
Værelser
Loading...
Selskaber2023-09-01T14:29:08+00:00

Med udsigt til en fantastisk fest

På konference & hotel klinten er vi rigtig gode til fester. Det siger vores mange kunder, der ofte vender tilbage igen og igen. De roser os for den veltillavede mad, de smukke selskabslokaler og det dygtige personale, der gør alt, hvad de kan, for at hygge om jer og yde den bedste service.

Vi har faciliteter til alt fra små receptioner til større fester som runde fødselsdage, konfirmationer, sølvbryllupper.

Se vores menuer og priser
Loading...

En overnatning i vores Sea Side værelser vil være en ekstra oplevelse for dine gæster, som kan nyde udsigten ud over Østersøen, stranden og Rødvig havn med dens mange små fiskerbåde. Dagen derpå kan I nyde vores morgenbuffet i restauranten efter en festlig aften, inden I tager afsked med venner og familie.

Kontakt os i første omgang for at aftale et uforpligtende møde, hvor vi giver jer en rundvisning, og hvor vi kan snakke om jeres ønsker. Desuden vil vi præsentere jer for de muligheder, der er for valg af menuer til overkommelige priser.

Fødselsdag, familiefest, bryllup, reception… Vi er klar til det hele!

Med vores skønne beliggenhed og dygtige personale gør vi enhver fest til et minde, du vil huske tilbage på med glæde. Spørg selv vores tidligere gæster, som vil give os ret i, at Klinten er det ideelle sted til eksempelvis et romantisk bryllup.

Kontakt os nu

Kontakt os på tlf. 56 50 68 00 mandag til fredag mellem 8 og 16.