5650 6800 klinten@klinten.dk

Udforsk gastronomien på Stevns

Klinten deltager i Dining Week i uge 7

20 december 2023

Klinten i Rødvig debuterer til Dining Week i uge 7 i 2024. Flere lokale restauranter i området er med i projektet, som startede i København og siden har spredt sig til det meste af Sjælland.

Tanken med Dining Week er at få så mange menesker som muligt til at spise ude, og samtidig aktivere nuværende restaurantgængerne til at prøve nogle nye steder. Selvom den største aktivitet stadig findes i og omkring hovedstaden, så er flere restauranter i provinsen og på landet begyndt at følge trop.

Meget mere end konferencer

Konference & Hotel Klinten på Stevns har alle dage været kendt for et godt køkken. Men de fleste forbinder retmæssigt Klinten med konferencer og kurser, og således er Dining Week en oplagt mulighed for at gøre opmærksom på, at Restaurant Klinten er åben for alle.

“Vores restaurant serverer dagens menu hver aften, og selvom mange af gæsterne ofte er konferencegæster, er vores restaurant åben for alle, der har lyst til at nyde en god middag,” fortæller Claus Pedersen, direktør på Klinten i Rødvig.

Lokale lækkerier og sæsonens råvarer

Dagens 3 retters menu består af forret, hovedret og dessert, og sammensættes meget fransk med udgangspunkt i de for sæsonen tilgængelige råvarer. Grøntsager spiller en vigtig rolle af mange årsager, en af dem værende, at der på og omkring Stevns dyrkes mange lækre grøntsager, som giver både smag og farver til retterne.

Til Dining Week i uge 7 har Klinten sammensat både en 3 og en 5 retters menu, hvis man vil kræse lidt ekstra om de gastronomiske udfoldelser. Der er sammensat en passende vinmenu og Klintens personale er klar med betjening fra højeste hylde.

Også for vegetarer

Dining Week er fulgt med trenden, hvor stadig flere spiser kødfrit. En tendens som også er kendt på Klinten, som faktisk er afsindig kreative, når det kommer til kødfrie indslag på buffeten eller til aftenens menu.

Dining Week er ingen undtagelse. Her er det muligt at bestille en lækker menu særligt tilrettelagt til dig, der ikke spiser kød.

Datoer for Dining Week på Klinten

Restaurant Klinten deltager i Dining Week torsdag, fredag og lørdag i uge 7. Menuerne kan snart ses på www.diningweek.dk, hvor der også snart åbnes for billetsalg til skønne spiseoplevelser flere steder i landet.

Følg med på Klintens sociale medier, hvor vi vil informere, så snart det hele offentliggøres.

Vi deltager i Dining Week

Læs mere om Dining Week

Læs mere om Dining Week og se alle de restauranter, der deltager i uge 7, 2024

Book dit getaway ophold på KLINTEN nu

Følg med på de sociale medier

Få det nyeste nye fra os på KLINTEN direkte på dine sociale medier.

Følg med, når vi annoncerer spændende arrangementer, konkurrencer og meget mere. Vi bliver også glade, hvis du liker og deler med dine venner!

Få nyhederne først - tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag sæsontilbud og kom først til spændende arrangementer på KLINTEN i Rødvig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag samtidig om et getaway ophold for 2 personer. Vi trækker lod hver måned!*

*PRÆMIEN: Vores getaway ophold gælder for 2 personer og inkluderer 1 overnatning i delt dobbeltværelse, 2 retters menu om aftenen (forret + hovedret) samt KLINTENs morgenbuffet. Værdi kr. 1.790,- (tillæg for havudsigt kr. 200,-)

KONTAKT

Konference & Hotel Klinten
Søndervej 8, 4673 Rødvig
Telefon.: 56 50 68 00
Mobil: 51 26 18 83
E-mail: klinten@klinten.dk
CVR: 64367714
EAN 5 790 002 105 265

FØLG MED

2019 RECOGNITION OF EXCELLENCE HotelsCombined
8.2 Rated by Guests