5650 6800 klinten@klinten.dk

Velkommen på Restaurant Klinten

Lokale lækkerier og gastronomiske overraskelser

Hvert måltid skal være en oplevelse

Køkkenet på KLINTEN har i årtier overrasket, imponeret og sat prikken over det berømte i til såvel formelle som uformelle begivenheder. Med et lokalt afsæt er det friske og farvestrålende råvarer, som hver dag gør det til en smagfuld oplevelse at spise på KLINTEN.

Sørg altid for at bestille bord, hvis du ønsker at spise i restauranten – ring på 5650 6800.

Dagens menu på Klinten

Hver dag serverer vi dagens 3-retters menu. Friske anretninger med sæsonens råvarer og altid så vidt muligt med et lokalt islæt.

2 retter kr. 345,-
3 retter kr. 425,-

Spørg os om dagens vegetariske menu og husk at booke bord på 5650 6800.

Elegante anretninger

Vores fornemmeste opgave på KLINTEN er at give vores gæster en god oplevelse – det gælder i høj også for de måltider vi serverer for vores konference- og festgæster.

Hver dag arbejder vores passionerede kokke med at lave spændende retter, som smager, mætter og taler til alle sanser.

Lokale råvarer

Der er mange fordele ved at bo på landet. En af dem er, at vi er omringet at produktive gårde, som hvert år dyrker de mest vidunderlige frugter og grøntsager.

Vores kok håndplukker årstidens lokale grøntsager, som slår tonen an for dagens menu på KLINTEN.

Dagens menu

Restaurant KLINTEN serverer hele året dagens 3-retters menu, som bliver til med udgangspunkt i sæsonens tilgængelige råvarer. Vi bestræber os på at imødekomme det konkrete antal gæster, så alt er frisk og spildet er minimalt.

Allergener/diæter

Giv os besked, når du booker, hvis der er allergener/diæter som vi skal tage hensyn til i vores planlægning af dagens menuer. Vi imødekommer ethvert behov og kommer gerne med kreative forslag til spændende vegetariske retter.

Restaurantens åbningstider

Restauranten er åben for gæster alle dage fra kl. 18.00 – søndag lukket. Det kan forekomme, at restauranten er fuldt booket af selskaber eller særarrangementer, og vi anbefaler altid, at du bestiller bord på tlf.: 5650 6800.

Selskab & fest på KLINTEN

Hold din fest på KLINTEN, hvor vi er klar til at give dig og dine gæster en uforglemmelig oplevelse.

Vores festarrangør hjælper med at få små og store detaljer på plads, og vores mange lokaler gør det muligt at imødekomme både små og store selskaber.

Kontakt os, hvis du ønsker at holde dit næste arrangement hos os.

 

Frisk brød og søde sager

På KLINTEN bager vi hver dag

Hver dag bliver der bagt frisk brød på KLINTEN. Således er der hjemmebagte boller på morgenbordet, friskbagt flute til måltiderne og ikke mindst lækkert hjemmebag til eftermiddagskaffen.

Er du kødæder eller ej

Grønne og bæredygtige valgmuligheder

Om du er til kød eller ej, så byder KLINTEN på noget særligt. Vi er stolte af altid at imponere med spændende kødfri retter, og eksperimenter hele tiden med bæredygtige indslag på menuen.

Her laves maden fra bunden

Hjemmelavet snacks til din aperitif

Alt på KLINTEN bliver så vidt muligt lavet fra bunden. Helt fra müslien og marmeladen på morgenbuffeten til de saltede nødder, vi serverer sammen med din velkomstdrink om aftenen.

KONTAKT

Konference & Hotel Klinten
Søndervej 8, 4673 Rødvig
Telefon.: 56 50 68 00
Mobil: 51 26 18 83
E-mail: klinten@klinten.dk
CVR: 64367714
EAN 5 790 002 105 265

FØLG MED

2019 RECOGNITION OF EXCELLENCE HotelsCombined
8.2 Rated by Guests