fbpx
5650 6800 klinten@klinten.dk

Hotelovernatning på Klinten

Det ideelle sted for en god overnatning

Sov godt på Klinten i Rødvig

Konference & Hotel KLINTEN i Rødvig er det ideelle sted til en eller flere overnatninger. Vi har lyse værelser med forskellige beliggenhed, gratis WiFi på hele hotellet og alle overnatninger er inkl. vores lækre morgenbuffet.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Udsigt over Østersøen

Sea side værelse med balkon

På vores balkonværelser har du masser af privatliv . Her er fri udsigt over Østersøen, samt udsigt til stranden og Rødvigs hyggelige havn. På de klare dage kan man tydeligt se Møns Klint i det fjerne. Der er badekåbe på alle vores sea side værelser.

Direkte adgang til stranden

Sea side værelse med terrasse

Vores sea side værelser med terrasse er beliggende i stueplan og har egen terrasse, hvorfra man kan nyde udsigten og roen. Gå fra terrassen og direkte ned til den bløde sandstrand, hvor Østersøen venter med det klareste vand. Der er badekåber på alle vores sea side værelser.

Udgang til lukket have

Standardværelse med terrasse

I vores standardværelser med terrasse har du fri adgang til eget udendørs opholdsrum med havemøbler, samt fri adgang til en hyggelig lukket have med græsplæne. Her er fred og ro, og god mulighed for at nyde stilheden. Der er havkig fra haven.

Næsten som alle de andre

Standardværelse stue/førstesal

Alle værelser på KLINTEN er lige store og indrettet ens. Vores standardværelser byder således på dobbeltseng, som kan skilles ad, hvis ønsket. Der er lænestol og skrivebord samt tv. Enkelte af vores værelser er indrettet som handicapværelser og er alle beliggende i stueplan.

God plads til alle

Familieværelse med havudsigt

På KLINTEN råder vi over et enkelt familieværelse, som er beliggende på førstesalen af den gamle forstanderbolig. Udover to halvandenmandssenge er der en sovesofa på værelset, så der er plads nok til alle. Værelset ligger i gavlen med balkon og udsigt over Østersøen.

Morgenmad inkluderet

Overnatning på KLINTEN inkluderer altid vores populære morgenbuffet, som byder på mange hjemmelavede lækkerier, friskbagt brød, lokalt pålæg, et udvalg af oste, frisk frugt samt et udvalg af laktose- og glutenfri morgenmadsprodukter.

Værelsernes indretning

Alle vores værelser er lige store og har den samme indretning, som inkluderer en dobbeltseng, som kan skilles ad, eget toilet/bad, skrivebord, lænestol og TV. Således får du det samme værelse uanset om du booker et enkelt eller dobbeltværelse.

Handicapvenlige værelser

På KLINTEN har vi 4 handicapvenlige værelser, som alle er beliggende i stueplan. To er standardværelser, og to er med havudsigt. Oplys det ved booking, hvis du har behov for handicapværelse. Og kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål.

Plads til at trække dig tilbage

Når du har brug for at folde dig ud

Klintehulen

I Klintehulen i KLINTENs kælder, er der rig mulighed for at lade den gode stemning fortsætte til langt ud på aftenen. Det er et populært sted for kursister at mødes efter en hel dag på konference. I Trust baren kan I forsyne jer med drikkevarer og afregne, når I rejser.

 

Billard og pool

Klintehulen i kælderen byder på flere populære aktiviteter, som kan bruges til at fordrive mange sjove timer sammen. I aktivitetsrummet findes der bordfodbold, billardbord og poolbord samt bordtennis. Der er også musikanlæg, som kan tilsluttes en telefon, så man kan høre musik.

 

Fitnessrum

I KLINTENs kælder findes fitnessrum, som gratis kan benyttes af vores overnattende gæster. Fitnessrummet har åbent døgnet rundt. I køleskabet står kolde vand. Benyt Trust bar kortet og betal ved afrejse.

 

Trust Bar

I vores Trust Bar i Klintehulen kan du forsyne dig døgnet rundt. Køleskabet fyldes hver dag med forskellige øl og vand, vin og drikkeklare cocktails. Der er også slikposer og andre snacks, hvis du bliver lækkersulten. Brug Trust Bar og betal ved afrejse. Øl, vand mv. må gerne medbringes på værelset.

 

KONTAKT

Konference & Hotel Klinten
Søndervej 8, 4673 Rødvig
Telefon.: 56 50 68 00
Mobil: 51 26 18 83
E-mail: klinten@klinten.dk
CVR: 64367714
EAN 5 790 002 105 265

FØLG MED

2019 RECOGNITION OF EXCELLENCE HotelsCombined
8.2 Rated by Guests