Ankomst
Afrejse
Voksne
Værelser

Oplev Stevns

/Oplev Stevns
Oplev Stevns2022-03-25T11:26:51+00:00

Besøg os og oplev Stevns

Når du besøger Konference & Hotel Klinten bor du på kanten af Stevns med udsigt til den smukke Østersø. Her fra hotellet er der ikke langt til de mange seværdigheder, som Stevns har at byde på.

Trampestien Rødvig

På hele 22km strækker den fantastiske sti sig, som er perfekt til at vandre, cykle eller nyde en dag på. Trampestien strækker sig fra Bøgeskov Havn i nord til Rødvig i syd.

På strækningen oplever man den enestående klippekant og skøn natur. Turen byder desuden på en masse historiske fortællinger.

Destinationen kan nås på 3min. i bil, 3min på cykel og 13min. til fods.

Læs meget mere: https://www.sydkystdanmark.dk/sydkystdanmahttps://www.sydkystdanmark.dk/sydkystdanmark/soeg-efter-oplevelser/stevns-klint-trampesti-gdk1058603rk/soeg-efter-oplevelser/stevns-klint-trampesti-gdk1058603

Koldkrigsmuseum Stevnsfort

Koldkrigsmuseet er en historisk tidskapsel, som bærer på både historie og rige oplevelser. Det er et levn fra fortiden om den kolde krig og dens indflydelse på Danmark. Det velbevarede underjordiske fort, udforskes på guidede ture. Med en varighed på halvanden time, er turen 3 kilometer. Derudover er der mulighed for at udforske terrænet, som blandt andet inkluderer et HAWK Missilbatteri.

Destinationen kan nås på 5 min. i bil, 10 min på cykel eller 39min. på gåben.

Vær opmærksom på at der skal bestilles billetter på forhånd.

Læs meget mere og bestil billetter her: https://www.oesm.dk/koldkrigsmuseum-stevnsfort/

Højerup Kirke

Højerup Kirke er placeret på skønne Stevns Klint. Kirken er beriget med en historisk værdi, fantastisk beliggenhed og er bestemt et besøg værd. Kirken ligger på den 30 m høje klint, som giver en fantastisk udsigt.

Destinationen kan nås på 9min i bil, 19min på cykel eller på 1.24 min via en frisk gåtur.

Vær opmærksom på at der skal betales en parkeringsafgift på 40kr. hvis destinationen tilgås via bil.

Læs meget mere: https://højeruplund.dk

Boesdal Kalkbrud

På Boesdal Kalkbrud har du mulighed for at gå igennem og ud til havet i en åbning. En oplevelse som er noget særligt og yderst besøgsværdi. Kalkbruddet indeholder også en masse kultur og historie, som kan spores tilbage til 1920`erne.

Destinationen kan nås på 5 min. i bil, 9 min. på cykel og en dejlig gåtur på 34 min.

Læs meget mere: https://www.stevnsklint.com/da/oplev/perlerne/boesdal/