5650 6800 klinten@klinten.dk

10% rabat på alle køb på Klinten i 2024

Eksklusiv for medlemmer af Stevns Erhverv

Hvis din virksomhed er medlem af Stevns Erhverv, tilbyder vi 10% rabat på alle køb i 2024. Brug rabatten, når du skal holde dagmøder, konferencer, firmafester eller invitere kunder og medarbejdere på en middag.

Rekvirer dit rabatkort i dag – Send os en mail med din virksomheds oplysninger.

Et rigtigt lille eventyr

Get Away ophold på Klinten

Flyt ind på KLINTEN og nyd roen. Med et get away ophold er der tænkt på det hele. Gå en tur i de smukke omgivelser imens kokken tilbereder dagens menu, og nyd det sidste af vinen ved pejsen eller med udsigt over havet.

Tre baner i én tur

Golf ophold på KLINTEN

Med KLINTENs golfophold får du adgang til at spille på tre forskellige baner over tre dage. Hver dag slutter på hotellet, hvor kokken har tilberedt dagens menu som kan nydes med velvalgte vine. Et oplagt ophold til golfere på nye eventyr.

Morgenmad inkluderet

Overnatning på KLINTEN inkluderer altid vores populære morgenbuffet, som byder på mange hjemmelavede lækkerier, friskbagt brød, lokalt pålæg, et udvalg af oste, frisk frugt samt et udvalg af laktose- og glutenfri morgenmadsprodukter.

Værelsernes indretning

Alle vores værelser er lige store og har den samme indretning, som inkluderer en dobbeltseng, som kan skilles ad, eget toilet/bad, skrivebord, lænestol og TV. Således får du det samme værelse uanset om du booker et enkelt eller dobbeltværelse.

Handicapvenlige værelser

På KLINTEN har vi 4 handicapvenlige værelser, som alle er beliggende i stueplan. To er standardværelser, og to er med havudsigt. Oplys det ved booking, hvis du har behov for handicapværelse. Og kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål.

Plads til at trække dig tilbage

Når du har brug for at folde dig ud

Fitnessrum

I KLINTENs kælder findes fitnessrum, som gratis kan benyttes af vores overnattende gæster. Fitnessrummet har åbent døgnet rundt. I køleskabet står kolde vand. Benyt Trust bar kortet og betal ved afrejse.

 

Klintehulen

I Klintehulen i KLINTENs kælder, er der rig mulighed for at lade den gode stemning fortsætte til langt ud på aftenen. Det er et populært sted for kursister at mødes efter en hel dag på konference. I Trust baren kan I forsyne jer med drikkevarer og afregne, når I rejser.

 

Trust Bar

I vores Trust Bar i Klintehulen kan du forsyne dig døgnet rundt. Køleskabet fyldes hver dag med forskellige øl og vand, vin og drikkeklare cocktails. Der er også slikposer og andre snacks, hvis du bliver lækkersulten. Brug Trust Bar og betal ved afrejse. Øl, vand mv. må gerne medbringes på værelset.

 

Billard og pool

Klintehulen i kælderen byder på flere populære aktiviteter, som kan bruges til at fordrive mange sjove timer sammen. I aktivitetsrummet findes der bordfodbold, billardbord og poolbord samt bordtennis. Der er også musikanlæg, som kan tilsluttes en telefon, så man kan høre musik.

 

KONTAKT

Konference & Hotel Klinten
Søndervej 8, 4673 Rødvig
Telefon.: 56 50 68 00
Mobil: 51 26 18 83
E-mail: klinten@klinten.dk
CVR: 64367714
EAN 5 790 002 105 265

FØLG MED

2019 RECOGNITION OF EXCELLENCE HotelsCombined
8.2 Rated by Guests