5650 6800 klinten@klinten.dk

Book et ophold, gør en forskel 

Dit ophold på KLINTEN bliver til støtte til Team Rynkeby og børn med kritiske sygdomme 

17 oktober 2023

Konference & Hotel KLINTEN har de sidste 3 år støttet Team Rynkeby, som hvert år står bag et af nu verdens største cykelløb, for at samle penge ind til børn med cancer og svære lungesygdomme.

Nu går de skridtet videre og giver gæsterne mulighed for at have indflydelse på, hvor meget de donerer til Team Rynkeby.

“Hver gang en gæst booker et getaway ophold hos os, donerer vi 50 kr. til Team Rynkeby”, fortæller Claus Pedersen, som er direktør på konferencehotellet på Stevns. Støtten fortsætter resten af 2023 samt hele 2024.

Hvad går pengene til?

Siden det første Team Rynkeby satte sig i sadlen og cyklede mod Paris i 2001, er det lykkedes deltagerne at indsamle over 600 mio. kroner ind til børn med kritiske sygdomme på tværs af Europa. Heraf er over 300 mio. kroner samlet ind i Danmark i de over 22 år projektet har eksisteret.

Pengene doneres til lokale samarbejdsorganisationer, hvor de først og fremmest bliver øremærket til forskning. Her i Danmark går de indsamlede midler til Børnecancerfonden og Børnelungefonden.

Således er det disse to beundringsværdige organisationer, som gæsterne på Hotel KLINTEN fremover støtter, når de tager på ophold i den stevnske natur.

KLINTEN kører med Team Rynkeby i 2024

Det er ikke kun gæsterne på KLINTEN, der gør en forskel for de kritisk syge børn. Når turen igen går til Paris i 2024, hopper hoteldirektøren selv på cyklen og sætter kursen mod den franske hovedstad.

“Det er et ærefuldt projekt at være en del af. Det bliver helt sikkert en lang og hård tur, men det sætter tilværelsen i et sundt perspektiv at kæmpe for dem, der ikke har de samme lovende udsigter som de fleste andre”, siger Claus Pedersen

Støt TEAM RYNKEBY

Læs mere om TEAM RYNKEBY og deres arbejde for at samle penge ind til Børnecancerfonden og Børnelungefonden.

Book dit getaway ophold på KLINTEN nu

Følg med på de sociale medier

Få det nyeste nye fra os på KLINTEN direkte på dine sociale medier.

Følg med, når vi annoncerer spændende arrangementer, konkurrencer og meget mere. Vi bliver også glade, hvis du liker og deler med dine venner!

Få nyhederne først - tilmeld dig vores nyhedsbrev

Modtag sæsontilbud og kom først til spændende arrangementer på KLINTEN i Rødvig.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og deltag samtidig om et getaway ophold for 2 personer. Vi trækker lod hver måned!*

*PRÆMIEN: Vores getaway ophold gælder for 2 personer og inkluderer 1 overnatning i delt dobbeltværelse, 2 retters menu om aftenen (forret + hovedret) samt KLINTENs morgenbuffet. Værdi kr. 1.790,- (tillæg for havudsigt kr. 200,-)

KONTAKT

Konference & Hotel Klinten
Søndervej 8, 4673 Rødvig
Telefon.: 56 50 68 00
Mobil: 51 26 18 83
E-mail: klinten@klinten.dk
CVR: 64367714
EAN 5 790 002 105 265

FØLG MED

2019 RECOGNITION OF EXCELLENCE HotelsCombined
8.2 Rated by Guests