5650 6800 klinten@klinten.dk

Kokkens 3-retters menu på Klinten

Book bord

Bemærk, at bestilling af vegetarisk/vegansk menu skal ske senest kl. 16.00 på dagen af hensyn til køkkenets planlægning.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Dato og tidspunkt
Vi bekræfter din booking på e-mail
Skriv til os her, hvis du har særlige ønsker til din booking
=

Kokkens menu i april

2 retter kr. 345,00 / 3 retter kr. 425,00

I denne måned skifter vi mellem nedenstående to menuer. Kontakt os gerne, hvis det er vigtigt for dig at vide, hvilken af de to menuer, vi serverer, når du skal besøge os.

Menu 1

Lun blinis toppet med rogn, frisk purløg og kold cremefraiche

Ballotine af Hopballe Mølle kylling med ramsløg, sprødt kyllingeskind, stegt kejserhat og bånd af syltet agurk

Bagte rabarber med fløjlsblød creme af hvid chokolade og luftig sponge cake

Menu 2

Skindstegt mørksej serveret med pocheret porre, sprød pankocrust og cremet muslingesauce. Frisk tallerkensmækker fuldender retten

Langtidsbraiseret svinebryst med sprød svær, løg i forskellige variationer, intens braiseringssky og aromatisk ramsløgsolie

Vanille panna cotta – Let og cremet, serveret med frisk sorbet og syrlig-søde rabarber

Menuerne er sammensat med forbehold for ændringer, idet vores køkken altid forsøger at imødekomme det aktuelle udvalgt af sæsonens råvarer samt minimere madspil.

 

Allergener/diæter

Giv os besked, når du booker, hvis der er allergener/diæter som vi skal tage hensyn til. Bemærk venligst, at vegetarisk /vegansk menu bedes bestilt senest kl. 16.00 på dagen af hensyn til køkkenets planlægning.

Restaurantens åbningstider

Restauranten er åben for gæster alle dage fra kl. 18.00 – søndag lukket. Det kan forekomme, at restauranten er fuldt booket af selskaber eller særarrangementer. Book derfor altid bord.

Selskab & fest på Klinten

Hold din fest på KLINTEN, hvor vi er klar til at give dig og dine gæster en uforglemmelig oplevelse.

Vores festarrangør hjælper med at få små og store detaljer på plads, og vores mange lokaler gør det muligt at imødekomme både små og store selskaber.

Kontakt os, hvis du ønsker at holde dit næste arrangement hos os.

 

Frisk brød og søde sager

Hjemmebag på Klinten

På Klinten bliver der bagt friske forsyninger hver dag. Alt fra brød og flute til småkager og hjemmebag til eftermiddagskaffen. Det søde indslag er vigtigt for alle vores gæster, så vi forkæler dem alt hvad vi kan.

Er du kødæder eller ej

Grønne valg

Om du er til kød eller ej, så byder KLINTEN på noget særligt. Vi er stolte af altid at imponere med spændende kødfri retter, og eksperimenter hele tiden med bæredygtige indslag på menuen.

Her laves maden fra bunden

Vi snacker også

Alt på KLINTEN bliver så vidt muligt lavet fra bunden. Helt fra müslien og marmeladen på morgenbuffeten til de saltede nødder, vi serverer sammen med din velkomstdrink om aftenen.

KONTAKT

Strandhotel Klinten ApS
Søndervej 8, 4673 Rødvig
Telefon.: 56 50 68 00
Mobil: 51 26 18 83
E-mail: klinten@klinten.dk
CVR: 45 38 95 96

FØLG MED

2019 RECOGNITION OF EXCELLENCE HotelsCombined
8.2 Rated by Guests