Kokkens 3-retters menu på Klinten

Book bord
Bemærk, at bestilling af vegetarisk/vegansk menu skal ske senest kl. 16.00 på dagen af hensyn til køkkenets planlægning.
Kokkens menu i april
2 retter kr. 345,00 / 3 retter kr. 425,00
I denne måned skifter vi mellem nedenstående to menuer. Kontakt os gerne, hvis det er vigtigt for dig at vide, hvilken af de to menuer, vi serverer, når du skal besøge os.
Menu 1
Lun blinis toppet med rogn, frisk purløg og kold cremefraiche
Ballotine af Hopballe Mølle kylling med ramsløg, sprødt kyllingeskind, stegt kejserhat og bånd af syltet agurk
Bagte rabarber med fløjlsblød creme af hvid chokolade og luftig sponge cake
Menu 2
Skindstegt mørksej serveret med pocheret porre, sprød pankocrust og cremet muslingesauce. Frisk tallerkensmækker fuldender retten
Langtidsbraiseret svinebryst med sprød svær, løg i forskellige variationer, intens braiseringssky og aromatisk ramsløgsolie
Vanille panna cotta – Let og cremet, serveret med frisk sorbet og syrlig-søde rabarber
Menuerne er sammensat med forbehold for ændringer, idet vores køkken altid forsøger at imødekomme det aktuelle udvalgt af sæsonens råvarer samt minimere madspil.
Allergener/diæter
Giv os besked, når du booker, hvis der er allergener/diæter som vi skal tage hensyn til. Bemærk venligst, at vegetarisk /vegansk menu bedes bestilt senest kl. 16.00 på dagen af hensyn til køkkenets planlægning.
Restaurantens åbningstider
Restauranten er åben for gæster alle dage fra kl. 18.00 – søndag lukket. Det kan forekomme, at restauranten er fuldt booket af selskaber eller særarrangementer. Book derfor altid bord.
Selskab & fest på Klinten
Hold din fest på KLINTEN, hvor vi er klar til at give dig og dine gæster en uforglemmelig oplevelse.
Vores festarrangør hjælper med at få små og store detaljer på plads, og vores mange lokaler gør det muligt at imødekomme både små og store selskaber.
Kontakt os, hvis du ønsker at holde dit næste arrangement hos os.
Frisk brød og søde sager
Hjemmebag på Klinten

På Klinten bliver der bagt friske forsyninger hver dag. Alt fra brød og flute til småkager og hjemmebag til eftermiddagskaffen. Det søde indslag er vigtigt for alle vores gæster, så vi forkæler dem alt hvad vi kan.
Er du kødæder eller ej
Grønne valg

Om du er til kød eller ej, så byder KLINTEN på noget særligt. Vi er stolte af altid at imponere med spændende kødfri retter, og eksperimenter hele tiden med bæredygtige indslag på menuen.
Her laves maden fra bunden
Vi snacker også

Alt på KLINTEN bliver så vidt muligt lavet fra bunden. Helt fra müslien og marmeladen på morgenbuffeten til de saltede nødder, vi serverer sammen med din velkomstdrink om aftenen.
Stemningsbilleder fra hotellet
Nyd omgivelserne og atmosfæren

Nyd en sommeraften på vores eksklusive terrasse

Nyd et godt glas vin i godt selskab

Vi må ikke glemme hyggen

Smukke anretninger er en del af oplevelsen på KLINTEN

Vi griller på terrassen hele sommeren

Rødvig Havn ligger lige for foden af KLINTEN og byder på ægte sejlerstemning

Gå en tur i haven og nyd udsigten over Østersøen

DiningWeek_icon
KONTAKT
Strandhotel Klinten ApS
Søndervej 8, 4673 Rødvig
Telefon.: 56 50 68 00
Mobil: 51 26 18 83
E-mail: klinten@klinten.dk
CVR: 45 38 95 96